2011. február 2., szerda

Hellóóó Influenza!

Nehéz lenne szavakba önteni, hogy hogyan is érzem magam... Mint egy hatszáz éves mosogatórongy, ami végigcsúszott a világ összes konyhájának padlóján, letörölte a világ összes gyerekének a kezeit és végül pár kutya száján át tett kitérő után egy mosógépben landolt, amit azonban elfelejtettek rákötni a vízcsapra... 
A hasonlat persze nem tökéletes, mert ennél a képzeletbeli mosogatórongynál sokkal rosszabbul vagyok... Megérkezett az influenza. Kedves kis családom összes tagja összebarátkozott vele már - beleértve négy hónapos kislányomat is - ők azonban hála Istennek (és ezt komolyan gondolom!), jól vannak.
Mindebben a legnagyobb paradoxon, hogy nem emlékszem rá, hogy nekem valaha influenzám lett volna. Sok-sok éven át dolgoztam idősek otthonában, de mindig elkerült (ahogy a Calici is). Persze lehet, hogy nem ártott volna némi egészségügyis tapasztalattal a hátam mögött egy picike vitamint szedni (főleg így szoptatás alatt)... Majd most :) sosem késő... Sajnos így kimaradt a Cewe múltheti kihívása :( remélem a mostani már nem marad el. Most megyek, iszom egy forró teát, veszek egy forró zuhanyt és bebújok a forró ágyikóba (éljen az ágymelegítő!). Eltökélt szándékom, hogy holnapra jobban leszek! Addig is mindenkinek influenzamentes szép napot/napokat kívánok!

3 megjegyzés:

Timi írta...

Először is jobbulást kívánok mindannyiótoknak! és majd ha jobban leszel, kérlek kukkants be hozzám!:-)
http://tittyscrap.blogspot.com/2011/02/dijat-kaptam_03.html

Secima írta...

Most már azért remélem, hogy sokkal jobban vagy. Süt a napocska és kellemes idő van, ami biztosan segít.

treza írta...

Gyógyuljatok fel hamar; kellesz a Csapatba! :)

És fúrja az oldalam a kíváncsiság, vajon mire készültök Secimával...