Publikált cikkeim

Úgy döntöttem, hogy összeszedem az összes, egyéb oldalakon publikált cikkeimet egyetlen bejegyzésbe, linkkel együtt (a képre kattintva az eredeti helyre és leíráshoz juthattok). Így mindent megtaláltok egy helyen. A cikkek nem feltétlen vannak időrendben, ezt nézzétek el nekem!
Fogjunk is hozzá:

A Pentart blogjában tündérházikót készíthetsz velem lépésről-lépésre leírással és sok-sok fotóval:Az Antikoló festékek rejtelmeibe kalandozunk a Pentart blogban:Tavaszi vászonkép Krémes akrillal, szintén a Pentart blogon:Maszk velencei stílusban, lépésről-lépésre a Pentart blogon. (Ennek a maszknak a párját pedig ITT találjátok!)Pasis scrapbook album az alapoktól (albumkötéssel együtt, két részletben) a Pentart blogban:

(A második rész ITT)

Kreatív asztali öröknaptár a Pentart blogban:Naptár dekorálás a Pentart blogban:Képeslap készítés és a hődomborítás trükkjei a Pentart blogban:Borítékalbum karácsonyra a Pentart blogban:Pentart kisokos 3. a Scrapfellow blogban, avagy hogyan használjuk a Pentart termékeket (Stencilező paszta, Krémes akril, Hevy body gel, Chameleon lakk, Csillámos vaspaszta) a scrapbookban:Pentart kisokos 2. a Scrapfellow blogban, avagy hogyan használjuk a Pentart termékeket (Füstfólia, Dekorfólia, 3D Por, Struktúrpaszta) a scrapbookban:Pentart kisokos 1. a Scrapfellow blogban, avagy hogyan használjuk a Pentart termékeket (Repesztőlakkok, Gélpaszta, Folyékony fém, Viaszpaszták) a scrapbookban:Egy cikk, a Scrapfellow kínálatában megtalálható folyékony ragasztókról:


Bélyegző tároló készítése, írásvetítő fóliából laminálógéppel, a Scrapfellow blogon:


Tipp a színek "tárolására" a Scrapfellow blogon:Fémes hatás kialakítása papíron, a Scrapfellow blogon:
Nincsenek megjegyzések: