2011. január 15., szombat

Takarítás és megkésett újévi fogadalom…

Tegnap éjjel, miután pici családom aludni tért, úgy döntöttem rendet teszek, kitakarítok.
No nem a lakást, csak a winchestert. Pakolgatok, rendszerezek, törölgetek,  ahogy kedvenc férjem mondaná: „molyolok”. Mondanom sem kell, hogy nem jutottam el, csak a scrapbook készletekig! Menet közben rájöttem, hogy a vásárlás terén valahol elszálltam… Amióta megvan a dombornyomott kártyám, rengeteg készletet vásároltam! (Itt találsz tuti leírást a paypal-ról.) Attól félek, hogy ez már kóros és/vagy káros! Ráadásul, hogy tetézzem elkeseredésemet, be kell látnom hogy (ki sem merem mondani…) a kitek nagy részéből SOSEM készült oldal. Szívesen mondanám, hogy az időhiány miatt, de ez csak részben igaz. Inkább az a helyzet, hogy megnézem az inspirációs oldalakat, amik nagyon tetszenek, megveszem, letöltöm és vagy tudok kezdeni vele valami, vagy akkor éppen nem, és elfelejtődik. Ezen agyalgatva kőkemény elhatározásra jutottam. Ezentúl minden héten készítek oldalt egy eddig még fel nem használt készletemmel! (Ha időm engedi többet is J) Februártól a nagyfiam újra mehet bölcsibe, így reményeim szerint be is tudom tartani. A fogadalomhoz hozzá tartozik, hogy mivel nem nagyon tudok „pakolgatni”… L, így az oldalak többségén ezt fogom gyakorolni. Jahhh és a legfontosabb!! Addig nem veszek új Kit-et, amíg el nem készülök a meglévőkkel L L L L
A legújabb szerzeményemmel kezdem, aminek a megvételére ritttus  egyik csodaszép alkotása késztetett. Az övét itt nézhetitek meg. A készlet pedig Natali Design - P.S. I love you.
Az alkotásom:


4 megjegyzés:

Secima írta...

Ezt nekem is meg kellene fogadnom. Sok szép készletem vár arra, hogy felhasználjam és addig én sem veszek másikat. De jó is lenne, ezt így megtartani!

Ritttus írta...

Olyan ismerős az amiről írtál, nálam is porosodik egy-kettő (ha nem több) sosem vagy alig használt készlet!
Kíváncsian figyelem majd, hogy miket alkotsz majd a régebbi kitekkel, no meg a P.S. I love you készlettel. :-) Nekem is kell egy kis ihlet, mert még nem sok oldal készület vele.
Szóval kitartást az elhatározásodhoz!
Az oldalad pedig gyönyörűséges!

Ritttus írta...

Még egy apróság: köszi, hogy az én egyik oldalam volt az irányadó! :-)

Pertine írta...

Ohh, a blogolás jó! :)

Gyönyörű ez az oldal!