2017. április 14., péntek

Scrapbook tábor - Szedres 2017 - III. rész

Folytassuk tovább virtuális tábori túránkat, a soron következő workshop anyagával. Gigi (Budaházi Brigitta) képeslapokkal, és egy rögtönzött "szuperkütyü" bemutatásával érkezett.


Több típusból lehetett választani:


Az én személyes kedvencem:


Néhány fotó a workshopról:







Ezután következtek a scrapboltos lányok, akik nem kevesebb, mint négy(!) albummal készültek. Érdemes benézni a blogukba, mert mindenki számára elérhetővé tették az albumok leírását!! 






Sajnos mire idáig elértünk, már csak annyi vágyam volt, hogy letegyem a popómat egy székre, így meglehetősen kevés képet lőttem. Vasárnap kárpótoltam őket néhány (meglehetősen jó hangulatú) kültéri csoportfotóval :)






Szombat este a panzió meglepetéssel készült. Sokat találgattunk, mi lehet az, sokféle ötlet elhangzott: termékbemutató, chip and dale show (fogalmam sincs így kell-e írni), és még számtalan vadnál vadabb lehetőség. Végül a "valódi" meglepetés sem okozott csalódást:



Kisebb pihenő, játék és eredményhirdetések után, Flóra workshopjával folytatódott az este. A téma: ahogyan használjuk fel a nagy virágos papírokat.







Remélem a képekből is látszik, hogy mennyire jó volt a hangulat az egész tábor alatt! Még egy utolsó összefoglalóval jövök majd a vasárnapról :)


Nincsenek megjegyzések: