2012. október 13., szombat

Mixed Media és KST

Aki kicsit is ismer közelebbről, az tudja, hogy mennyire imádom az Art Journalt és minden más montázsos-kollázsos pacsmagolós-maszatolós technikát. Így találtam rá Christy Tomlinsonra. Sokáig tervezgettem, hogy kipróbálom, de vagy időm nem volt (az esetek 99,999%-ában), vagy bátorságom. Mígnem Pest citybe utaztam Cewe találkozó ürügyén, és "véletlen" betévedtem a Müllerbe... Ez, és a közben kapott meglehetősen sajnálatos hír (konkrétan a ZZS bezárása) végre megadta a kezdő lökést :) Persze nem utolsó dolog, hogy a gyerekek a mamáknál voltak, és én "kaptam" egy szabadnapot. Ronggyá néztem hát egy tutor videót a YouTube-on, és belevágtam! Íme a videó:Senki ne ringassa magát illúziókba... félúton majdnem kidobtam... de végül ez lett a végeredmény:


Nem állítom, hogy tökéletes (bár a színei élőben szebbek), de az enyém :) Kitotóztam, hogy nagyjából milyen anyagokat használt (decoupage ragasztó, akril és akvarell festékek, dekorpaszta, különféle papírok, filcek stb...), és a fel nem ismert, illetve hiányzó dolgokat megpróbáltam helyettesíteni valamivel. A végeredményt imádom, fejben már készül a második (és a harmadik) is, csak a "szabadnapra" várok még :) Ha valakit érdekel, hogy én hogyan csináltam, és milyen anyagokat használtam, akkor a következőt megpróbálom majd dokumentálni (fotókkal). Egyenlőre másokat "másolok" a magam módján, aztán majd jönnek (remélem) a saját ötletek :))))

A szabadidőről jutott eszembe, hogy drága férjem-uramtól, október hetedikére is kaptam egyet :) Persze nem véletlen a dátum választás, sőt ha őszinte akarnék lenni, azt mondanám, hogy én küldtem el őket, hiszen ezen a napon újabb akció keretében megtörpént az első KST :) vagyis hivatalosan a "Kecskeméti Scrapbook Találkozó". Szabival és Meriennel (Szabi hathatós inspirációja és útmutatása mellett). Nem túlzok, ha azt állítom, hogy FANTASZTIKUS nap volt! Jó volt kicsit belekóstolni a hagymába, és bátran állíthatom, hogy nem ez volt az utolsó :))))

Szabi oktat :)

Káosz :)  (de átláttunk rajta)

Kicsit szétpakoltunk

Szabi alkot

A műveink (Szeptember-Szabié, felül Merienné, a cikk-cakk tapaszos meg az enyém)

Mi :) (közös fotó by Merienn) :)))))))

A végén levont következtetések a következők: lesz még, lesz még, lesz még (szabadnap, mixed media, KST). Millió pusszantás Nektek!2 megjegyzés:

Kovaxka írta...

Imááádat a köbön!!!!

Kisnyul / Andi írta...

Megnéztem a videót. Fergeteges....ha ezután valamit kiszeretnék dobni nem teszem...jó lesz majd neked. :) Eszméletlen, hogy mi mindennel nem nyomdáztok. :) Amúgy a képed tetszik és szerintem Te vagy minden tekintetben.