2011. szeptember 20., kedd

Nyeremények, terápia és freebie hamarosan...

Először is szeretném megköszönni az ötleteiteket!! Egyik jobban tetszett, mint a másik :) 
Két nyertest is fogok hirdetni :) Hogy miért? Mert az egyikük által javasolt cím ugyan nem illett a mostani készlet témájához, de annyira tetszett, és meg is ihletett, hogy a későbbiekben valószínű készítek hozzá egy freebiet :) Akiről pedig szó van, ő Kisnyúl és a sziporkája: Alice In The Chocolate Shop. Imádom!!
A másik ötletbe is elsőre szerelmes lettem, és végül ez lett a befutó... dobpergés..... még egy kicsi...... ééééés....
Ritttus!!! Gratulálok!!!!
Mindketten küldjetek egy képet a beedeeblog kukac gmail pont com -ra hogy el tudjam készíteni az ajándék oldalt.
Hogy megmutassam azért a szóban forgó eleddig névtelen ki szösszenetemet (bár sajnos még koránt sincs készen) összedobtam egy villámgyors előnézetit. Íme az alakulóban levő "A Little Piece Of Blue":


Sajnos az aprólékos elemecskék (pacák, foltok, dudlik :)) overlayek és maszkok), még félkész állapotban leledzenek,  (ráadásul sok-sok új ötletem is van) ezért kopasz kicsit a prewiew :)) de valami ilyesmi lesz...
Úgy tervezem, hogy a nyertesek szeptember utolsó hetében megkapják (az ő készletükben lesz egy-két plusz elem és felirat), a többieknek október első hetében teszem elérhetővé. Nagyon remélem, hogy fogjátok tudni használni :))

Más...

Nyertem!!!!!!!! A DST-n Ildi alias Kovaxka alias Rucola Designs alias Ildi Geist (sosem tudom melyiket használjam) játékán! Hagytam egy kommentet és Mr. Random volt olyan kedves és engem választott!!! Mivel a nyeremény tárgyát képező készletetet a megjelenésekor megvettem (FAN vagyok na! :)) ezért Ildi megengedte, hogy másik kitet válasszak. Köszönet érte!!!! Sokáig töprengtem és végül három (még) meg nem vásárolt cucca köszül a Magical Escapes-t kértem. Apropó!!! Láttátok az új lilát???? Anyám... megint szerelmes lettem... (kukk meg ITT)
Mutatom mit kreáltam:

Egy őrült ATC a Collage Maker kitből

Magical Escapes

A legjobban azt szeretem ezekben a szépségekben, hogy tényleg mindenfélét lehet alkotni belőlük. Az ATC tényleg őrült lett kicsit, de az alsó kép bizonyítja, hogy egy "nem szokványos" készletből is lehet teljesen "szokványos" oldalt is készíteni. A Collage Makert ITT, a Magical Escapest pedig ITT találjátok.

A Cewe találkozóig már csak négyet kell aludni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




6 megjegyzés:

Ritttus írta...

ÁÁÁÁááá! Úgy örülök!!! Több dolog miatt is!
az első: nagyon örülök, h tetszik a javaslatom!
Második: ajándék oldal tőled!!! tudod, hogy imádom a stílusod, úgyhogy ez nekem extra bónusz!!!
és mindezek fejében még ott ez a csoda klassz készlet! már előre tervezem, hogy mit is fogok készíteni belőle!!!
szóval most tapsikolás és örömködés van!!! :) Máris szép a napom! Kösziiii!

Ritttus írta...

Azt el is felejtettem, hogy gratulálok a te nyereményedhez is! szuper oldalakat készítettél! a második oldal megy a liftelésre váró oldalaim közé!

Rucola Designs írta...

Imádom az oldalaidat, wowww! :) A készletedet is nagyon várom, irtó cukik a figurák, meg a kártyalap is állat! :) Grat a csajsziknak!

Kisnyul / Andi írta...

Jaj, de jó! Én is itt vagyok! Amint hazaértem küldöm a fotót, most agyalok, hogy melyik is legyen. Köszönöm!

Csodás a készlet, nagyon tetszik a színvilága! VÁROM!!!! :)

Osli írta...

nagyon tetszik az új alkotásod és a két mutatott oldal is. az utolsót már láttam máshol és kommentletem is, de az ATC eddig kimaradt. Bámulatos ötlet! Imádom!

Gólya írta...

Anyukám, de dögös kis készlet lesz ez! Továbbra is érdeklődnék, miért nem vagy Te tervező, és ha az leszel, jöhetek CT-zni Hozzád????? Imádatos a previ, alig várom, hogy free legyen!