2011. szeptember 2., péntek

Kihívások, kukucska, és névadás :)

Gólya blogján szuper kihívásra bukkantam nemrégiben. A játék lényege az volt, hogy az éppen aktuális lelkiállapotunk (nálam ez a "kimerültség" volt) betűit összeadogatjuk addig, míg két számjegyű összeget kapunk. Nálam ez a szó kettőt ért, így letöltöttem a kettes számú szerencsesütit, amely további instukciókat és egy wordart-ot tartalmazott. (A játék szept. 4-ig tart ITT!)
A Cewén a heti kihívás Mr. Random sorsolása alapján Giny-é, aki azt a feladatot adta, hogy elemekből kell kirakni valamiféle formát az oldalon.
Idő hiányában összekombináltam a két kihívást és megszületett (ha jól emlékszem) az első fotó nélküli oldalam. Íme:

Bisontine - Vintage Butterflies
WA: Gólya

Nem vagyok elégedett, de sebaj, legalább "örömscrappeltem" egy kicsit... 

Ami a kukucskát illeti... néhány igazán bennfentes láthatott már az új (készülőben levő) freebiemből egy aprócska ízelítőt. Nem is igazán akartam megmutatni, de bajban vagyok és ez egyre jobban nyomaszt :) Nincs neve a készletemnek!!!!!!! Ehhez szeretnék segítséget kérni. A következő lenne a feladat: megmutatok egy elemet és a színskálát. Ennek alapján tessenek nekem tippeket adni a készlet címére (lehetőleg angolul)! Amelyik a legjobban fog tetszeni, az nyer! Hogy mit? Igazán nem tudok nagy dolgokat felajánlani, de arra gondoltam, hogy a nyertes megkapná a teljes készletet pár nappal korábban mint a többiek, plusz egy ajándék oldalt tőlem. Nem nagy dolog, de nagyon szeretném, ha segítenétek a névadásban!! Tippelési határidő szeptember 20.

Akkor a színskála:


És az egyik (fő) elem:


A kérdőjel természetesen nem tartozéka a leányzónak :))) A készlet témáját nem véletlen nem árultam el. Egyrészt alakulóban van, másrészt kicsit megnehezíti a dolgokat :) Bátran tessék tippelgetni!!!

7 megjegyzés:

Gólya írta...

jesszus! (na ez nem a tippem, hanem ájulásom a babától, szuper lett) Gondolkozni fogok Neked Címen, bár azért még segíthettél volna :))))))
Nekem irtóra bejön a színskála, nagyon dögös, és akkor sem sírok, ha nem nyerek és csak pár nappal később lesz meg nekem, mint a nyertesnek :))), bár egy RAK Tőled....na jó, ráhajtok a nyerésre! :)))))
jaj most látom csak, hogy label lettem:)))))kösziiiiiiiii :9
Az oldaladat pedig a játékra köszönöm, és hát nekem igazán nagyon-nagyon tetszik, amit alkottál!!!!!!!!

Ányi írta...

Szép a színskála, aranyos a baba. A címadás nem könnyű!! Nekem ez jutott eszembe: őszi babavárás - fordítsd le angolra :)

krisssz írta...

Melancholy in September

Nekem ez jutott eszembe róla:)

Kisnyul / Andi írta...

jaj, de izgalmas. Az én címem: Alice in the chocolate shop. Nem kenyerem az angol, szóval Aliz a csokiboltban.

Gólya írta...

shy schoolgirls

Pertine írta...

:)) Csalok (plagizálok), de a: "Közeleg a tél" ugrott be.. A színskáládnak számomra őszvégi hangulata van. És cuki a kiscsajod!

Ritttus írta...

Nagyon szép színek Bee! Na és a kislány... Gyönyörű! Az én tippem: a little piece of blue! Egy kis darabka kék vagy egy kis szomorúság!