2011. augusztus 20., szombat

Megint ATC :) és megint Yellow Dream

Vannak napok, mikor az ember úgy érzi, elszállt minden ereje és maximum csak a "fejből való bután kibámulás" az az időtöltés, ami az aktuális testi-, és lelki állapotban szóba jöhet, mint egyetlen és egyetemes tevékenység. Ez a mai nap egy ilyen... vagyis, hogy így indult... Ezután gondoltam egy nagyot és arra a bátor elhatározásra jutottam, hogy alkotnom kell. Azért, mert felvidít, mert feltölt, mert szépen-lassan a részem lett. Volt két befejezetlen oldalam még a YD-vel, először ezeket fejeztem be, majd elkészítettem az oldalam a Cewe eheti kihívására is. Mutatom őket, először a két befejezetlen oldalt:


Az én YD-s vagonkámból és egy megkopaszított Cindy Schneider template-ből

A Cewe heti kihívására, Toni vagonkájával és Beszteri #08-as template-jével.

Mire elértem idáig, bár kimerültséget még mindig éreztem, az alkotás öröme rábírt arra, hogy megvalósítsam egy régi vágyamat, és alkothassak Kovaxka havi ATC kihívására. A Ladies Of The Castle elnevezésű kitjével nem tudok betelni... Mivel az ehavi szavak szorosan kötődnek eme készlethez, ezt a szösszenetet alkottam:


Még egyszer köszönöm Ildi a készletet, csodás!!! A kihívást ITT találjátok, érdemes benézni, mert szuper kis letölthető minik vannak, szinte minden hónapban, és ami a legjobban tetszik, hogy egy-egy hónap végén a résztvevők megkapják az összes kártyát!
Egy régi fotómat, amely tudtommal az egyetlen profilképem igazíthattam rá, és ha őszinte vagyok veletek akkor is, ha valamelyik munkámmal nem vagyok elégedett, akkor most el kell mondjam, hogy szeretem ezeket az oldalaimat! Talán a terápia... :)3 megjegyzés:

Kovaxka írta...

Te szárnyalsz! Egyik oldal szebb, mint a másik! Nem is tudok választani, köszi az ATC-t! :)

kreatívhit írta...

Ahogy Ildikó írta előttem.Tényleg szuper oldalak.S a "szösszenet" is király.

Ritttus írta...

Gyönyörűek az oldalaid! az ATC-d mindent visz! Profi!!!