2011. május 22., vasárnap

Cewe "Kép egymásnak" I.

Annyira, de annyira tetszett a játék az SB.hu-n, hogy megkérdeztem Krissszt, nem indíthatnánk-e hasonlót (na jó... pont olyat) a Cewe-n. Legnagyobb örömömre tetszett neki az ötlet, így elindulhatott a játék. Mr. Random nagyon ügyes volt, én nagyon boldog voltam a sorsolás eredményével! Krisssznek küldtem képet és Rita006-tól kaptam!
Mint bizonyára észrevettétek, rendszerint Dóri szerepel az oldalaimon. Ennek több oka is van. Az egyik technikai probléma (miszerint a régebbi fotók a másik gépen vannak és az egy ideig nem volt elérhető), a másik, hogy mostanában nagy "D" utálja ha fotózzák. Nincs róla egy normális kép, amin ne vágna fancsali arcot. De...
Múlt vasárnap a Kecskeméti Vadaspark-ban jártunk, a férjem, Dávid és én. Annyira élvezte a manó!!! Teljesen feloldódott és belefeledkezett mindenbe! Volt, hogy Ő kérte: "anya fényképezz le". Hát ilyen se volt mostanában. 
Egy-két ott készült fotót küldtem Krisssznek. Ezt a csodát kaptam:


Még egyszer NAGYON KÖSZÖNÖM!! Odáig vagyok érte!

Ritától kapott képeket, amint megláttam, már tudtam melyik készletet fogom használni! Tündéri fotóknak, tündéri készlet!

Lorie Davison - Artists' Faeries

A magam részéről öröm volt játszani, biztosan nem ez volt az utolsó!!! A résztvevőknek nagyon köszönöm, aki lemaradt ne aggódjon, lesz még!! A galériában megcsodálhatjátok az összes elkészült alkotást!

5 megjegyzés:

Secima írta...

Nagyon jó kis játék volt. Köszönöm, hogy részt vehettem. Krisssz oldala különösen jól sikerült, persze a tiedről ugyanezt tudom elmondani. Gratulálok!

Blissz írta...

Gyönyörű a te oldalad! Nagyon jó ötlet volt a Cewen is indítani ezt a játékot, mert még jobban összehozza a társaságot :D

Rita(006) írta...

Nagy gratuláció az ötletért, és nagy ölelés az oldalért amit készítettél nekem! Nagyon-nagyon tetszik, főként, hogy én ilyet nem tudok mívelni!!!!!!!!!!!!!!! Millió pusza Neked!

Toni írta...

Királyságosat találtál ki! Addig nyomjuk, míg körbe nem érünk és boldog elégedett tulajdonosa nem leszek egy-két Secimának, Blisszenk, Rita006-nak, Bee-nek. :) Imádtam a játékot, imádom az oldalaidat! Éljen!

szrjudit írta...

Először is, a blogod design-ját imádom, annyira szépséges! A Lorie készletek meg szívem csücskei, csodás az ajándékoldalad is Krissztől, na és a kis tündérvilágos, én konkrétan szerelmes vagyok a készletbe, gyönyörű az oldalad!
A játékot pedig tök jó, hogy áthoztad a Cewére, szeretem!