2011. május 11., szerda

Cewe heti kihívás 103.

Ma úgy döntöttseem, hogy félreteszek mindent (na jóóó, a mosógép azért megy...)  és nem törődöm a halomban álló mosatlan edénnyel, a hajtogatásra váró szénabála méretű ruhakupaccal, a hisztiző gyerekkel (jön a foga) és ALKOTNI fogok! Csupa nagybetűvel! Annyira hiányzik! Mostanság nincs sok időm és a vitaminkúra ellenére este 11-re kidőlök... Bammm... 
Így történt hogy hisztiző kisebbikem ölben (nagyobbik bölcsiben), ajtó magunkracsuk, tablet és gép elő! A feladat nehéz. Krisssz ugyanis azt találta ki, hogy mindenki a kedvenc készletével alkosson oldalt ezen a héten. Te jóó ég! Hogyan lehet a sok csudi tervező még csudibb készleteiből egyet kiválasztani??? 
Az első gondolatom legújabb kedvencem Rosey Posey volt, de rögtön eszembe jutott még legalább öt másik designer is. Mit tesz ilyenkor a lelkes scrappes??? Megcsinálja MINDET! :)
Most a negyediknél tartok, de már muszáj lesz foglalkozni kicsit a háztartással is, mert a zuram legyilkol (vagy ami még rosszabb, anyósom drága teszi szóvá)... Addig míg visszatérek (mert visszatérek!) mutizom az elkészülteket:


Készült köszönettel: Rosey Posey - Discovery Of The Heart

Készült köszönettel: Dido Designs - Pink Spring

Előkészületben: Doodle Design, OsDesign, Natali Design stb. stb. stb :))
Bár az elején nem volt szándékomban, meglehetősen változatos oldalak lettek és még lesznek is. Kicsit olyan ez, mint a zenei ízlésem. Pjotr Iljics Csajkovszkij-től kezdve, a Quimbyn át, Bela Fleck-et érintve a Tankcsapdáig...

Pussz nektek: beedee

4 megjegyzés:

Gólya írta...

Jól nyomod Bee! Gyönyörűek, de legfőképpen Lorie-s tetszik!

kreatívhit írta...

Ötletre az első hangulat/szépség a harmadik.

kreatívhit írta...

és klassz az blogruci:)

Névtelen írta...

Gyönyörűek az oldalaid!!!!
Lorie....hmmmm imádom!

Nézz be a blogomra, kérlek!!!