2016. november 17., csütörtök

Weekly Planner for Traveler's Notebook - November

Az utazó noteszes Facebook csoportban már említettem, hogy az én albumocskám nem feltétlen akarom "rendeltetésszerűen" használni. Vagy legalábbis nem csak úgy...
Úgy tervezem, hogy magamnál hordom és naptárként (is), jegyzetként is és alkotós füzetként is fog funkcionálni.Mivel ahhoz, hogy naptár (is) lehessen kell a legfontosabb összetevő: a naptár... :) Persze itt adódott az első baki. Nem találtam a neten megfelelőt. Sem méretben, sem színben, sem grafikában nem jött velem szembe olyan, ami tetszett volna, így azt találtam ki (végül is digitális designer voltam vagy mi...), hogy elkészítem magamnak én a heti tervezőmet. Így történt, hogy tegnap este nagy lendülettel elkészültek az első naptár oldalak (jövő tavaszig készen is vannak). 
Innen adta magát a következő ötlet, miért is ne oszthatnám meg az elkészült naptárlapokat mással is?! Hátha van aki örülne neki. Elárulom azt is, hogy nem csak a naptár lesz a későbbiekben (jövő évtől) hanem apró kiegészítők (pl. nyomtatható szavak, kártyák) is, nyomtatásra előkészített formában.
Minden csomagban benne van a naptár önmagában (a mérete 10x21 cm - tehát ha felragasztod egy szimpla oldalra, akkor fél centi marad körben), és egy A4-es lapra felhelyezve, teljes mértékben nyomtatásra készen. 
Az első csomagocska (jövő hét hétfőtől indul) a képre kattintva letölthető / If you'd like to download the weekly planner, you can find it HERE. Enjoy!


Bármilyen kritikát szívesen fogadok, nem vagyok tévedhetetlen, nyomtatás előtt érdemes leellenőrizni (biztos ami tuti).
Terveim szerint minden hónap huszadikáig feltöltöm majd a következő havi adagot. A decembert is hozom a napokban. Sajna nem vagyok jó "rendszerességből" de most nem félek, jövő tavaszig készen vagyok :)

Használjátok egészséggel és mutassátok meg, ha alkottatok!

u.i.: A grafikák egyike sem saját (csak a magam képére alakítottam), erről a csomaghoz csatolt TOU-ban nem felejtek el említést tenni ;) . Maga a naptár rész SK :)
Nincsenek megjegyzések: