2016. október 17., hétfő

Pentart vevőtalálkozón jártam :)

Igazából már maga a cím is sokkal több mosoly(jele)t érdemelne, mert egész nap fülig ért a szám. Hogy ez minek köszönhető? Hát... (tudom, tudom... nem kezdjük így a mondatot) először is azért, mert aki kicsit is ismert tudja, hogy rajongója vagyok a Pentart termékeknek. Ez már önmagában is elég lenne. Mint a kisgyerek a cukros boltban :D (és akkor még nagggggyon mértékletesen fogalmaztam)! Ha betévedek oda néha-néha, csak állok percekig, és azt sem tudom merre nézzek először, vagy merre induljak el.
Másrészt, ezen alkalmakkor az ember lánya/fia olyan fogadtatásban részesül, hogy azt igazán sok cég megirigyelhetné (a Cewe volt ugyanilyen). Büféasztal minden földi jóval (a tojássaláta egyenesen a "mennyei" kategória) kávé, ásványvizek stb. stb.
Harmadrészt mindenki (a tulajdonostól kezdve, a laborosokon és marketingesen át a többi segítőig) úgy beszélt velem (és természetesen a többiekkel is!), mintha én lennék a legfontosabb vevő a világon. Ez persze így talán megmosolyogtató, de higgyétek el, bárkivel is beszéltem, ezt éreztem. Akkor, ott, nekik én voltam a legfontosabb. Pontosabban az, hogy én elégedett legyek. 
Sokad részt imádósak az új termékek! Amiket kipróbáltam: Stencilező paszta, Glamour metál akrilfesték, Delicate metál akrilfesték, az új metál akrilfesték színek, Tükör permetfesték (üvegre és műanyagra).
A megújult a honlapjuk, és ezentúl pentart.eu néven lesz elérhető. A régi, pentacolor.hu is üzemel még egy ideig, de az hamarosan teljesen megszűnik. Miért is jó az új honlap? Mert nagyon jól kezelhető, átlátható és külsőre is jóval modernebb.

A sok rizsa után, mutatom, miket is készítettem :) . Előre is elnézést a "háromperces" fotókért!

Először az ékszeres dobozka:


Sajnos még nem volt teljesen száraz, mikor hazaindultam,
így a vonaton kicsit meggyötrődött a stencilezésem :(


Egy telefonos fotó menet közben:

A tükör:
Erről kicsit több fotó készült (telefonnal!) ott:
A végén pedig nem maradhatott el a közös kép Gyuri bácsival (háttérben a "cukrosdobozok" :D ):

Nincsenek megjegyzések: