2014. augusztus 19., kedd

Scrapbook tábor II.

Úgy gondoltam illene "élménybeszámolnom" az idei scrap táborról (mint a címben is utaltam rá, nekem a második volt). Hogy miért olyan fontos ez? Mert jól éreztem magam!!! Véleményem szerint fantasztikusan meg lett szervezve, ezért köszönet MINDENKINEK, aki ebben benne volt. (Többek között a scrap.hu-n is olvashattok egy klassz beszámolót a "Scrapperek Sziget Fesztiváljáról", én egy kicsit  (nagyon) megkésve jelentek :) )Nekem több szempontból is emlékezetes marad ez a három nap. Elsősorban azért, mert ha csak egy rövid ideig is, de együtt lehetett a teljes Scrapfellow csapat! Erről a pillanatról készített Noémi egy fotót, íme:


A másik fontos dolog, hogy a saját csapatunkon kívül több, számomra nagyon értékes emberkével is össze voltam zárva. :) Nem nagyon szeretnék felsorolásokba bocsátkozni, de két nevet mindenképpen meg kell említenem, mégpedig azért, mert mindketten a digi világból jöttek... Gólya és Kovaxka! Imádtam, hogy velem voltak! Rajtuk kívül pedig rengeteg régi és új arc volt, akik miatt újfent megérte táborba menni! Köszönöm ezt nekik! H. Dórának külön köszönet a sok dicséretért, amit kaptam, léleksimogató volt! 

Harmadik (és a listának még nincs vége) felejthetetlen élmény az volt, hogy workshopot tartottam :D Hát... elsőnek elment na... De legalább jól kiröhögtük magunkat :D a többi meg nem számít! A Scrapfellow-n már elérhető a cikk a dobozalbum készítéséről (ha valaki lemaradt volna). Ezúton is szeretném megköszönni a résztvevőknek, hogy szebbnél-szebb dobozalbumokat készítettek! Csak kapkodtam a fejem! KÖSZIIII!!!!
Természetesen az összes workshop tökéletesre sikerült, Vekáéról van is néhány fotóm. Sajna a fényképezőgépemhez nem ártott volna aksitöltőt is vinni, de hát senki sem tökéletes :D (főleg én nem :D )Itt (is) megragadnám az alkalmat, hogy köszönetemet fejezzem ki a Pentart-nak, amiért olyan sok-sok technikai eszközt (ecsetek, festékek, gyöngytollak, ragasztók, festőkések stb. stb. stb.) bocsátott a rendelkezésünkre. Régóta vagyok már Pentart fan, és ezzel a hozzájárulással csak erősítették bennem magukról a pozitív képet. 

Kivételesen az idén alkottam is:
Sok-sok mindenről lehetne még beszélni (pl. a töménytelen mennyiségű és mennyi ételekről), a jobbnál-jobb beszélgetésekről, a csencselésekről, a sok ajándékról-nyereményekről az esti/éjjeli alkotásokról... a borozgatásokról :D Lényeg a lényeg: aki nem volt bánhatja!

csoportkép: scrap.hu