2014. március 22., szombat

Életjel

Ezer éve nem blogoltam... Szégyen és gyalázat!!! :)
Úgy döntöttem, hogy felélesztem a blogot, mert a háttérben annyi mindent csinálok, hogy szeretném ezt itt is megosztani, és nem csak a Facebookon jelen lenni. Terveim szerint hamarosan teljesen átalakítom (új blogruha stb.) és itt folytatom, nem csinálok újat. Idő közben (ezt sokan tudjátok is már) erősen kikacsintgattam (és bele is ragadtam) a hagyományos scrapbookba. Sok-sok gondolkodás után végül arra jutottam, hogy nem szeretném ezt a kettőt szétválasztani egymástól. Úgy vélem, hogy a hagyományos és a digi alkotások tökéletesen megférhetnek egymással ezen a blogon.
Digi hírek:
Jó hír, hogy a digi tervezés feladásával (és a munkanélküliségben) jut időm újra a CT tagságaimra. Kovaxka Ildihez visszakéredzkedtem (itt is köszönöm a kedves fogadtatást), és nagy örömömre Dido is felajánlott egy csapattagságot, amit elfogadtam. Két tervező, két véglet :) de mindkettőjük munkáját nagyon szeretem!
Végre visszatérhettem a Cewés csapatba is, aminek kimondhatatlanul örülök!!! Hamarosan hozok oldalakat!
Hamarosan tervezek visszatérni a tervezők táborába is, némi erősítéssel :) Az ötlet kidolgozás és megvalósítás alatt áll, egyenlőre nem beszélnék róla többet :)

Dido Designs - Give Five 2. Freebie


Hagyományos hírek:
Továbbra is a Scrapfellow csapat tagja vagyok, amiért szintén hatalmas hálával tartozom, elsősorban Áginak. Rendületlenül alkotok, tervezgetek... vásározom. Jövő hét hétvégén (március 29-30.) Budaörsön leszünk a Kreatív Alkotóműhely és Börze nevű rendezvényen! Szombaton kint lesz (úgy néz ki) a TELJES Scrapfellow kreatív csapat! Naaagy buli (és vásár) lesz, gyertek :D


Hatalmas megtiszteltetés is ért hagyományos téren, hiszen a Scrap.hu-n a "2013-as év alkotója" versenyben (úgy hogy nem is tudtam, hogy van ilyen) a hatodik helyen végeztem! Ez nekem hatalmas büszkeség!!!!! Kimondhatatlanul köszönöm!!! Olyan nevek előztek meg, akikre felnézek és akiktől nap-mint nap tanulok. Még egyszer köszönöm mindenkinek! Hamarosan jövök a hagyományos alkotásokkal is!


Jelentem: Visszatéérteeeeeem!!!!!! :)

4 megjegyzés:

Bíró Ágnes írta...

Ha írsz, annak mi örülünk! Én legalább is... Most is megtudtam olyat, amit eddig nem mondtál :o
Hajrá digi! Hajrá hagyományos! Hajrá Szilvi! :)))

Szabina Korsós írta...

Örülök Neked Szilvi! Hajrá! Hajrá!!

Kovaxka írta...

Jelentem: örülöööööööök!!!!!!! :)))))

todido írta...

én is örülök!!!!!!!!!!!