2013. január 17., csütörtök

Papír alapú CT tagság :) Juppíííííí

Az úgy történt, hogy volt egyszer egy ötlet (ha jól emlékszem) Merienntől, hogy mi Kecskeméten élő és alkotó scrapbookosok tartsunk egy találkozót. Lelkesen mondtam igent, abból a nem titkolt szándékból, hogy ellesek Szabitól pár hagyományos technikát. Már nagyon régóta vágytam a papír és a ragasztó illatára :)
A végén úgy alakult, hogy nem csak a közös alkotást, de egymást is megkedveltük, így a KST-t(Kecskeméti Scrapbook Találkozó) azóta is havi rendszerességgel megtartjuk. Így kezdődött a hagyományos pályafutásom :) ezzel az albummal:







Nemrégen pedig, mikor a Facebookra feltöltöttem az elkészült albumot, kaptam egy különleges kommentet, amitől majdhogynem elájultam, pedig először csak félig vettem komolyan :) Ági tett nekem egy visszautasíthatatlan ajánlatot, mégpedig azt, hogy legyek a Scrapfellow kreatív csapatának a tagja. Maradjunk annyiban, hogy minden magánéleti nehézség ellenére a fellegekben jártam!
El is kezdtem gyorsan egy másik boríték albumot, amit az öröm ihletett:










A teljes albumot megnézhetitek a Scrapfellow inspirációi között ITT, ahol az elkészítésének leírását és a hozzávalókat is megtaláljátok. Nagyon remélem, hogy tetszik!!!!Áginak pedig nagyon-nagyon KÖSZÖNÖM  a lehetőséget!!!! Később még jövök hírekkel :)












5 megjegyzés:

Gólya írta...

Ó, benne vagyok az albumodban! :) Like! Viccen kívül, sok gratula, úgy tűnik, Te aztán mindenféle tehetséggel vagy megáldva!!!! Soksikert!!

kreatívhit írta...

Gratulálok! További remek ötleteket és jó alkotást.

Kisnyul / Andi írta...

Állam leesik... micsoda hírek! Gratulálok, Szilvi!

evadraga írta...

Gyönyörűek az albumaid Bee!
Szupi, hogy hagyományosban is kipróbáltad magad, és mennyire JÓÓÓ vagy! :))) Gratulálok, és nagyon várom a szépséges munkáidat, inspirációidat! :)

treza írta...

Ezt nevezem én tehetségnek: mikor csak kipróbálod és megy...de még hogy! Gratulálok!