2012. március 31., szombat

Új bolt, új remények, sorsolás és freebie :)

Nos tegnap reggel elérkezett végre a "nagy nap", de sajnos csak ma tudok róla beszámolni. Végre megnyitottam az új polcomat a Zig Zag Scrap-nél! Szegény készletecském már majdnem egy hónapja várta ezt a napot :)))) Így ezennel bejelentem, hogy a Yellow Butterfy's Dream végre kapható! Meg is mutatom gyorsan a készletet, és azt hogy az álomlányok micsoda gyönyörűségeket alkottak belőle! 

This kit contains 20 papers in jpg format, 300dpi, 
12X12 and 87 elements and 2 alpha sets in png format, 300dpi.

15 pattern papers and 5 solid papers in 300dpi/jpg. 
This papers pack is included in the Yellow Butterfy's Dream kit 
but can be purchased separately this way. 

Clusters in PNG format, already layered and shadowed. 
Clusters made of "Yellow Butterfy's Dream" full kit elements.

...és az egész megvehető egy bundle-ként is:


Most pedig jöjjenek a szebbnél-szebb oldalak, mindenféle sorrend és megkülönböztetés nélkül :) Nem rakom be mindet, mert rengeteg készült! Szerették a lányok ezt a készletet :))))))))))))))))))))))))

Kovaxka

Krisssz

Toni

Bjud

Evadraga

Gólya

Millu

Ritacica

Ritacica

Ritttus


SzrJudit

Juma

Sandybell

Ági

Most pedig következzen a sorsolás... kezdjük a könnyebbel... A Facebookon három jelentkező volt... és a nyertes.... dobpergés.... Jociandi! Gratulálok!!! Hamarosan küldöm a kupont!


A blogban már nagyobb volt a létszám :) és a nyertes....Eralilla!!! Kérlek küldj egy e-mailcímet, ahová küldhetem a kupont!


Skippy! Téged bele sem írtalak a listába, mivel te egyedül 99%-ban eltaláltad a készlet nevét :)) Kérlek küldj egy mailt, és adom a kupont!

Az új készlethez, természetesen freebie is jár, amit ezúttal a Facebookról lehet megszerezni. Végre beállítottam én is a "lájk kapu" oldalt. Aki még nem lájkolt, ezt az oldalt fogja látni:


Aki pedig már megtette, letöltheti onnan ezt a QP-t, ami az új készlettel készült:Szépséges hétvégét mindenkinek!!! Hamarosan újra játszunk :)


9 megjegyzés:

Somertime írta...

What a fabulous kit!

beedee írta...

Thank you so much!

kreatívhit írta...

Valóban remek oldalak születtek.Gratulálok a nyitáshoz.

Kireva írta...

Sok sikert!

Kisnyul írta...

Micsoda színek, csudálatos! kár, hogy lecsúsztam a nyereményről...hüpp-hüpp.....
Gratulálok a nyerteseknek!

eralilla írta...

Sok sikert a nyitáshoz. Tegnap (pénteken) már láttam néhány blogon a készleted, így már tudtam hol is van az új bolt. S arra gondoltam, milyen jó is lenne megnyerni ezt a szuper alkotást. S most alig hiszek a szememnek!!!
Köszike!
A címem: eralilla@gamil.com

Eszter(beszteri) írta...

Nagyon gratulálok az új bolthoz! Szépséges a készleted, és az is, amit a lányok alkottak belőle. Sajna a sorsolásról sikerült lemaradnom (alig van időm blogokat olvasni, és mostanában az FB-n is csak végigrohanok), de hát így jártam. Sok-sok vásárlót kívánok neked az új helyen, és még sok ilyen csodás készletet!

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 7 post on Apr. 01, 2012. Thanks again.

jociandi írta...

Ajjjjjjaj, én csak most vettem észre... *szégyell-szégyell*. Köszönöm! :)