2012. február 29., szerda

Frenetikus készletek

Az én kedves tervezőim elárasztanak engem a szebbnél-szebb alkotnivalókkal! Ezen okból kifolyólag jöttem megint promózni :) Egyáltalán nem esik nehezemre, mert tényleg mind fantasztikus, az állandó problémám "csak" az idő :(
Kezdjük a sort Oslival, akinek rögtön két szépséges készletét is ajánlanám figyelmetekbe. Orsi alkotásai kimondottan a hagymára hajaznak, ez teszi különlegessé a számomra őket. Mutatom is:


A Tempting Chic szintén egy szépséges készlet Oslitól, igazán szerelmetes színekben. Megvásárolható a Scrapbook Elementsen! Az oldalam a készletből (az inspirációt köszönöm Gólyának):


Most pedig következzen egy stílusában teljesen eltérő, de nagyon-nagyon szeretem készlet, mégpedig egy fantasy gigakit Krystytől! Mit is mondhatnék róla... minden eleme imádat már első ránézésre! Mutatom!
A Spring Time - In The Morning beszerezhető a Scrapbook Art Avenue-n. Az én oldalam:  


A végére maradt aktuális kedvencem (hehe... mindig az utolsó a kedvenc) Kovaxka alias Ildi Geist alias Rucola Designs-tól. Imádom!!!! Őrületesen őrült a cucc :)))) Íme:Egészségügyi dolgozóknak (és nem dolgozóknak is :)) kötelező :))) A Death Of The Microbes, Ildi vendégeskedésének helyszínén, a Deviant Scrap-nél beszerezheted! Az egyik oldalam a készlettel:


A fotó rólam valamikor 2003 környékén készülhetett, az egyik éjszakai műszakban... óóó azok a régi szép idők! Pesten dolgoztam a (mivel imádtam, gondolom nem baj, ha megnevezem) Bánk bán utcai idősek otthonában. Nincsenek megjegyzések: