2011. szeptember 28., szerda

Élve vagy halva... (élek a lehetőséggel :)

Sohasem gondoltam volna, hogy még szerelmes lehetek Halloween készletbe... (na csak azért, mert már van egy pár) félreértés ne essék, én kimondottan szeretem ezt a témát, és bár mint annyi minden ez is külföldi honból gyűrűzik be (ITT találtam egy jó kis cikket róla), mégis úgy gondolom, ha az embernek gyereke van, akkor ez egy jó alkalom arra, hogy rohanó világunkban alkalmat (csúnya szóval kifogást) találjunk arra, hogy a manókkal töltsünk egy kis időt. Ilyen lehet a töklámpás gyártás, szellemsüti készítés, gipszöntés és még sorolhatnám.
Visszatérve a készlethez... szerelem volt első látásra és kicsomagolásra is. Mutatom:




Kovaxka alias Rucola Designs  legújabb készlete 18 papírt, 6 ATC hátteret és 85 elemet tartalmaz, és a 7th Heaven boltjában juthattok hozzá. Ez az első készlet, amivel az új CT tagságom keretében alkothattam. Mutatom mi született:


Nyilván voltam vagy 16 éves azon a fotón amiből végül is boszi lettem :)) 





6 megjegyzés:

Ritttus írta...

Nagyon durván jól mutatsz bosziként! tetszik az oldal, mondjuk nekem amúgy is bejönnek ezek a sötét színek! Klassz a boszikonyhád! :)
Bekukucskáló holdpasi ötlet csúcs!

Kisnyul / Andi írta...

Hú és ha...annyira távol áll tőlem ez a téma és ez a stílus. Ezért jó kalandozni nálad!

Rucola Designs írta...

Nagyon cuki boszi vagy! Irtó szuper oldal, tele ötlettel!

Toni írta...

Kiroá, császároá, bosziová!!!!!!!!! Yeeeessss!

Margó írta...

Sötét és mégsem, félelmetes és mégsem, de egy biztos, szuper kis oldalt alkottál! Gratulálok az első, RD-Kovaxka-Ildi CT tagjaként alkotott oldaladhoz! További sok sikert!

Gólya írta...

Jihá!!! Erről teljesen lemaradtam, mekkora már!