2011. március 15., kedd

Videó scrap 1.

Pár perccel ezelőtt vettünk könnyes búcsút egymástól mi, az első Cewés Video Scrap résztvevői.... :)))) Félelmetesen fergeteges volt!!!! Annyira izgultam, egész nap azt vártam, mikor lesz már este fél tíz... De kezdem az elején...
Kicsit féltem is mert a technikai feltételeim meglehetősen korlátozottak voltak... (Sajna a laptopomnak csak 2 USB csatlakozási lehetősége van... egy a net, egy a webcam... és ennyi...) Az összes készletem, ecsetem és miegymásom egy külső winchin van. Vettem hát egy USB elosztót nagy lelkesedésemben, de mikor használni szerettem volna közölte, hogy az energiaellátás nem megfelelő... Na bumm... Gyorsan átdobtam 5 készletet a belső vinyóra, és reménykedtem, hogy ezzel is menni fog a feladat... Krisssz azt találta ki, hogy mindenki mond egy feltételt (elemet, technikát stb.), aminek szerepelnie kell. A résztvevők: Aagassi, Puzsi, Rita006, szrJudit, Mörjike, Maja, Krisssz, Kisnyúl és én. A feltételek: 3 papír, varrás, maszk, masni, 2 különböző fénykép, szöveg vagy WA, virág, pillangó, keret (minimum az egyik fotóra). Alkotás közben beszélgettünk, nevetgéltünk, Krissz pedig egy apró technikai okítás gyanánt megosztotta velünk a monitorját. Tényleg naggggyon jó volt! Abban maradtunk, hogy a teszt jól sikerült, lesz folytatás!!! Az elkészült oldalakat megnézhetitek a Cewe galériájában!

Az én oldalam:


A felhasznált papírok és elemek terén legközelebb jegyzetelek menet közben. Ami biztos, hogy három designer cuccaival dolgoztam: HoneyDesigns, Choubinette Design, Natali Design.
A template saját, holnap felteszem nektek!
Most megyek aludni... Jó éjszakát!

beedee

5 megjegyzés:

treza írta...

Ugye-ugye, milyen klafa volt?!
Nekem mégis az tetszik leginkább, amire rácsodálkoztunk, h kötöttségek" ellenére mennyire más oldalak születtek...
Naná, h kell folytatás!

Margó írta...

Köszönöm, hogy írtál, mert annyira Veletek voltam:-))) Még most is izgulok:-)))) Örülök, hogy jól sikerült, bár biztos voltam benne!!! .. és csodálatos lett az oldalad! De jó, hogy sikerült, így Krisssznek, biztos, hogy lesz kedve folytatni:-) Szép álmokat kívánok!!:-))

kreatívhit írta...

Meglestem a cewén az oldalakat mint a Tiédet is.
Jó ötlet ez a vidiscrap.

Gólya írta...

Itt is írom, ez a kép remek lett. Dórikádnak tényleg ilyen kék a szeme, vagy valamit manipuláltál a fotón? EZ fergeteges, ahogy a papírok közül kukucskál!!!

Toni írta...

Köszike a beszámolót! Mintha én is ott lettem volna! Szuper lett az oldalad, jó tudni, milyen körülmények között készült!